woensdag 17 juni 2015

Dingen die je denkt als dat ene concert in de verkoop gaatHet is de nachtmerrie van menig fan: Uitverkochte zalen. Tenminste, als jij geen kaartje hebt kunnen te bemachtigen. Dus zitten wij fans braaf om half 10 al voor de laptop te stressen. De kaartverkoop begint meestal om 10 uur. Maar stel je voor dat je geen kaartje kan krijgen... Dit zijn de dingen die je ongetwijfeld denkt als je tickets probeert te krijgen voor dat ene concert waar je dolgraag naartoe wilt..- Oké, als ik 2 uur van te voren klaar ga zitten. Zou dat vroeg genoeg zijn?
- 'WHAT? Het is 7 uur en er zitten nu al mensen klaar?
- Oh, waarom geven ze ook maar 1 concert?
- Ik MOET hier echt bij zijn.
- Dat MOET.
- Ik ga zo hard huilen als het niet lukt
- Oh, ook al het wel lukt trouwens
- Ze komen éindelijk een keer hier
- Ik ga ze zien. Ik ga ze gewoon zien!!!
- Als ik kaartjes kan krijgen tenminste.
- Oh, nog maar 10 minuten.
- Ik moet eigenlijk naar de wc.
- Maar stel dat ze opeens eerder beginnen?
- Oh, ik moet echt heeeel erg nodig.
- Heel snel dan..
- Oeeh nog maar 2 minuten
- Ik ben zo ZENUWACHTIG.
- Ooooh jongens. Wie heeft dit bedacht.
- 10 uur! REFRESH REFRESH REFRESH!
- 'Er staan nog 102 wachtenden voor u in de rij' SHIT
- Argh, het gaat me nooit lukken.
- Daar gaat mijn droom. BOEM WEG.
- Nog maar 47...
- 48?! Huh, waar kom jij vandaan? Ga weg, ik was eerst!
- 24 nog. Schiet op.. Schiet op...
- Oh, fijn dat jij wel een kaartje hebt. Maar ik kan nu echt niet blij voor je doen.
- Zoveel s t r e s s.
- Nog 1..
- Pleaaaase, laten er nog kaartjes zijn...
- GELUKT. YESSSS!
- Dit is bijna de beste dag van mijn leven.
- Nee, dit IS de beste dag van mijn leven.
- Ik ga ze zieeehieeen * doet vreugdedansje*

En, dit moet je natuurlijk wel met een grote korrel zout nemen ;-)

Heb jij wel eens stress gehad omdat je tickets wilde bestellen?

Liefs,
Denise

                                         Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

10 opmerkingen:

 1. Ik ga echt NOOIT naar concerten. Ik vind de hele hectiek rondom niet. Kan er niet zo goed tegen te staan tussen zo'n horde mensen als klein meisje. Toch kan ik me dit zo onwijs goed voorstellen, hahaha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. NOOOOOIT refreshen dan kom je mml achteraan in de rij! Is bij festivals ook zo! Haha

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahaha, zoooo herkenbaar! Toen ik nog heel veel naar concerten ging moest het nog via de telefoon (gek genoeg is dat pas 7/8 jaar geleden) en gingen de kaartjes in de verkoop tijdens een les. Gelukkig mocht ik van mijn leraar dus even bellen om 10 uur, maar helaas w

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh te snel verzonden...

   Maar goed de kaartjes waren dus uitverkocht en ik heb in de gang van de school staan huilen als een klein kind, toen de les eenmaal klaar was. Ik schaam me nog wel een beetje aangezien ik niet bepaald meer de leeftijd had om om zoiets te huilen...

   Verwijderen
 4. Haha, je moet echt niet meer refreshen! Als je gewoon wacht tot het scherm veranderd sta je namelijk in het begin van de rij. Zodra je refresht, komen er steeds meer mensen voor je. Als ik kaarten koop heb ik altijd twee laptops aan staan en degene die ik niet refresh heeft de kaarten veel eerder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha, leuk artikel! Ik heb al twee keer stress gehad bij het bestellen van de kaartjes voor One direction en Ariana Grande. Gelukkig is het gelukt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha dit is zo herkenbaar! Ik ga veel naar concerten en festivals, maar toch heb ik elke keer weer stress haha, wel de ene keer meer dan de andere keer! Toen ik tickets voor mij favoriete band Linkin Park ging kopen, stressde ik zo erg, durfde echt niet naar de wc haha! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Echt irritant ja! Ik hoop nog steeds dat Demi Lovato naar NL komt en dan zit ik al dagen te stressen denk ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb eigenlijk nooit stress om concert kaartjes. Mijn tip is niet refreshte en zorg dat je met meerdere mensen zit. Meestal zitten wij voor grote concerten of festivals met zijn minst 2 mensen en dan iets van 5 laptops en alles zodat er altijd wel een door komt. Zo heb ik maar een keer gehad dat op deze manier niet gelukt was. En als je met meerdere mensen kaartjes probeert te bestellen hou contact via telefoon.

  BeantwoordenVerwijderen