maandag 22 juni 2015

Terug in de tijd: Een avond vol gelukSoms heb je van die momenten die je even alles doen vergeten. Je een lach op je gezicht geven van oor tot oor. Je doet stralen van geluk. Je een gevoel geven die je al lang niet meer hebt gevoelt. Van die momenten die je doen leven. Ik wil jullie meenemen naar zo'n moment. Nu zo'n 2.5 jaar geleden. Dat moment waar als ik er aan terug denk een big smile op mijn gezicht van krijg. Maar ook een traan. Omdat dat moment nooit meer over gedaan kan worden. Kijk je mee?


Mijn telefoon was weer eens kapot. Of uitgevallen. Of leeg. Iniedergeval, ik was niet bereikbaar. Ook niet voor een goede vriendin die me nieuws zou brengen waarvan ik heel blij zou worden. Nieuws waarvoor ik mijn duimen blauw heb gedraaid. Nieuws waar ik heel erg aan toe was. Nieuws die me voor even alles zou laten vergeten..

Toen ik die middag thuiskwam, stonden mijn ouders me in de kamer op te wachten. Met dat goede nieuws. Die vriendin kon mij immers niet bereiken. Dus belde ze naar mijn huis. 'Raad eens?!'. Ik dacht eraan. Maar ik durfde het niet uit te spreken. Wat als het niet waar was?. Maar dat was het wel. Ik zou samen met die vriendin onze idolen ontmoeten. Voor het concert waar we heen zouden gaan zouden wij Nick en Simon zien. Nu zou je denken, oh. is dat het? Maar ja, dat was het. En ik vond het geweldig. Als fan droom je van het ontmoeten van je idolen. Even op de foto.. Even een praatje. Even een lach. Op dat moment was dat mijn meest realistische wens, en die kwam uit. Dat die avond nu nog net wat meer bijzonder is, kon ik toen niet weten.Ik was in de wolken. Weken leefden wij toe naar die dag. 8 december 2012. We zouden samen met nog wat mensen naar het concert gaan, waarvan er nog 2 van te voren die meet & greet ( ontmoeting) hadden. Toen we met nog wat andere mensen die ook gewonnen hadden, het kamertje binnen liepen stonden de mannen ons al op te wachten. Ze stelden zich voor - want wij hadden natuurlijk geen idee wie ze waren..-, en toen was het even wachten. Die vriendin en ik hadden allebei zelf een t-shirt gemaakt. Achteraf begrijp ik niet waarom ik daar in liep, maar goed, toen was het wel heel leuk. En zo'n t-shirt blijft mooi als herinnering. Die vriendin had het ontwerp gedaan, ze was erg creatief, dus toen Nick ons complimenteerde konden wij, en vooral zij, ons geluk niet op. Na wat foto's, wat lieve woorden en ons immens grote cadeau r was het weer tijd voor het afscheid. En het concert natuurlijk!

Ik wil niet zeggen dat het de allermooiste dag van mijn leven was, maar het kwam zeker in de buurt. Dat gevoel dat ik toen had was onbeschrijfelijk. In 2013 heb ik nog een keer een meet & greet gehad, maar dan alleen met mijn zusje en de mannen. Dat was ook heel bijzonder en onwijs mooi. Maar die 8e december zal ik nooit vergeten. Die lach op mijn gezicht, maar vooral die lach op haar gezicht zal nooit uit mijn geheugen gaan. We kunnen het nooit meer overdoen, nooit meer samen naar onze gezamenlijke idolen, en daarom is juist deze avond zo bijzonder voor mij. We konden even samen lachen, even samen oprecht blij zijn. Tussen al onze verdrietige gesprekken door waren we even 2 meiden die een droom uit zagen komen. En daar ben ik zo dankbaar voor. Het is de mooiste herinnering die ik heb aan een heel bijzonder persoon <3

Wat was voor jou een dag vol met geluk? 

Liefs,
Denise

                                   Volg jij mij al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

14 opmerkingen:

 1. Wat heb je dat mooi verwoord! Ik zou ook extreem blij zijn met een meet & greet haha. Foto's zijn mooie blijvende herrinneringen, koester ze! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi geschreven meis. Ontzettend leuk dat jij je idolen heb mogen ontmoeten. Als ik Channing Tatum mag ontmoeten zou ik ook razend enthousiast zijn!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Hahah daar zeg ik ook absoluut geen nee tegen! *droomdroom*

   Verwijderen
 3. Mooi geschreven Denise. Ooit hoop ik nog op een meet & Greet met ze.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Mel! Komt écht nog wel een keer. Blijven geloven <3

   Verwijderen
 4. Die liefde voor bepaalde mensen heb ik echt totaal niet maar wat leuk dat dit jou dag heeft gemaakt en je zo even alle dingen kunt vergeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi geschreven! Ik kan me heel goed voorstellen dat een moment was om nooit te vergeten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi geschreven. Realiseer me nogmaals dat geluk voor iedereen anders te definiëren is en het is extra mooi om een stukje van jouw geluk te mogen ervaren. <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Jaa, ik vind het ook zo leuk dat het voor iedereen weer een ander begrip is! <3

   Verwijderen
 7. Wat mooi om te lezen! Voor iedereen is geluk anders en dat is prima toch! Mooi om te zien dat jij van zoiets zo gelukkig word!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Eilish. Jaa, ik vind dat heel erg mooi om te zien! Lief <3

   Verwijderen