donderdag 1 januari 2015

Bye 2014, hello 2015!En toen was het alweer 2015. Wat een jaar was 2014 toch. Het is ook echt voorbij gevlogen!


Dit artikel staat al zo'n 2 a 3 weken in concept, en nu kan ik hem eindelijk online doen, haha! Ik geloof dat er inmiddels ook alweer 10x iets veranderd is ;-).  Maar hier komt het. Mijn jaar in vogelvlucht.

2014 was het jaar dat:

- Ik besloot te stoppen met de Havo
- Maar wel ben begonnen aan een MBO opleiding
- Ik een hele dierbare en bijzondere vriendin ben verloren <3
- En dat ik er mede daardoor achter kwam wie er ècht om mij geven
- Ik de eerste 2 maanden in het revalidatiecentrum 'woonde'
- Vrijwilligerswerk deed op de school van datzelfde revalidatiecentrum
- Voor het eerst naar mijn nieuwe cardioloog ging in een ander ziekenhuis
- Ik na 3 jaar stopte met werken bij de HEMA
- Ik er 2 achterneefjes bij kreeg, yaaaay! <33
- Ik noodgedwongen stopte met jazz
- En een abonnement nam op de sportschool
- Weer heel veel mooie momenten bij Nick en Simon en één bij Marco Borsato heb mogen beleven met lieve vrienden en familie!
- Ik mee mocht helpen met opnames van Cinemates
- Ik met de leukste acteur van de wereld op de foto mocht
- En natuurlijk niet te vergeten, 'mijn blog' ' onze blog' werd. En we de eerste samenwerking hadden!

2014 was een jaar met veel diepte, maar ook zeker een paar hoogtepunten. Ik heb mooie dingen mogen doen en heb stappen gemaakt. Nu is het tijd om dit hoofdstuk af te sluiten en te beginnen aan een nieuwe.

Ik hoop dat 2015 een mooi jaar wordt, voor iedereen. Dat er veel mooie hoogtepunten komen en weinig dieptepunten. Dat al je doelen en wensen voor dit jaar uit mogen komen en dat je in December met een big smile terugkijkt op een prachtig jaar. Hallo 2015, kom maar op. I'm ready! 
Happy new year lieve mensen! Ook namens Melanie! :)


Liefs,

Denise


Geen opmerkingen:

Een reactie posten