dinsdag 13 januari 2015

Tip voor pijnloze voeten na een dag op hakken lopenMet mijn 1,56 m zijn hakken gewoon echt een uitkomst. Het staat mooi, je benen lijken optisch langer en slanker en je bent natuurlijk ook een stuk groter. In mijn maat zijn niet echt veel hakken te verkrijgen, maar af en toe kom ik een leuk paar tegen die goed zitten. Alleen pfoe, na een dag lopen voel ik mijn voeten niet meer en voel ik gewoon blaren opkomen. Daar moet iets op te doen zijn, toch?Een paar weken geleden tweette Angela Schijf dat tape zou moeten helpen. Huh, tape? Leukoplast om precies te zijn. 'Het zal wel.. ' Was mijn eerste gedachte na het lezen van het artikel. Maar in die weken daarna zag ik het steeds meer voorbij komen. Zal het dan toch helpen? Zal ik een keer zo'n rolletje halen? Toevallig kwam ik vlak daarna een rolletje tegen toen ik mijn kamer aan het uitmesten was. Het proberen kwam er maar niet van. Tot ik aan het einde van een lange dag veel op hakken lopen zo zere voeten had dat ik mezelf voornam om nooit meer hakken aan te doen. Maar dat wou ik eigenlijk helemaal niet..

Zondag besloot ik een dagje laarsjes met 9 cm hak aan te doen. Maar dan wel met Leukoplast. Ik had gelezen dat je het stukje tape om je 3e en 4e teen moest doen ( vanaf je grote teen geteld). Zodat ze aan elkaar blijven zitten. Zo zou je de zenuw die tussen die twee tenen zit ontlasten. Die zenuw die je elke keer weer die pijn bezorgd ja..

Voordat ik mijn schoenen aantrok wikkelde ik beide tenen aan elkaar. Eerst voelde het een beetje gek, zo twee tenen aan elkaar vast. Maar vooruit.. Als het helpt.. Al snel voelde ik het al niet meer en leek het alsof ik niks bijzonders met mijn tenen had gedaan. Ik liep een dagje op de schoenen.En wat denk je? Het hielp! Ik had de hele dag geen last van zere voeten. Oké, nu heb ik ook niet overdreven veel gelopen, maar ik voelde echt helemaal niks. Ik had zelfs niet de neiging om bij thuiskomst snel mijn schoenen uit te schoppen.

Ik kan natuurlijk niet garanderen dat het bij jou ook helpt, maar mocht je net als mij veel last hebben van zere voeten bij het dragen van hakken, dan zou ik nu nog op de fiets stappen om Leukoplast te halen!

Heb jij al een keertje dit trucje uitgeprobeerd?

Liefs,

Denise

                                              Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

8 opmerkingen:

 1. Ah leuk dit! :D Ik had de tip ook gelezen, maar het is leuk om te lezen dat jij het ook echt vindt werken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk! Ik heb het ook al enkele keren voorbij zien gaan en geloofde het ook helemaal niet! Leuk dat je dit uitgetest hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moest gewoon weten of het echt hielp hihi. Dankjewel! :D

   Verwijderen
 3. Wat super tof!!! Klinkt echt als een supertip :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. aah wat een uitkomst, ik heb vaak vermoeidheid mijn en niet echt bij mijn tenen. Ik ga het zeker eens proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, moet je zeker eens doen! Ben helemaal blij dat het helpt, hihi! :D

   Verwijderen