maandag 19 januari 2015

Diary #6 Toetsstress, verjaardag en pizzaWat een week weer! Ik ging onder andere uit eten, bakte een (mislukte) taart en bezocht de Starbucks. Ondanks dat dit niet de beste week van mijn leven was, heb ik er toch wat moois van proberen te maken. Kijk je mee? (:

Maandag moest ik tot best laat naar school. Waarna ik heel snel door ging naar de Etos om dit mooie lip pencil te kopen. Een review van dit prachtige product kan je hier lezen. 's Avonds werkte ik nog wat aan schoolopdrachten en de blog. Ondertussen keek ik ook nog even een aflevering van Divorce. Nieuwe verslaving hihi. Inmiddels ben ik al verder dan de uitzendingen op tv, hihi. 


Dinsdag was ik op tijd vrij. 's Middags is vrijgelaten voor stage. Maar ik hoorde een paar dagen eerder dat mijn stageplek niet meer beschikbaar is. Urgh! Ik ben druk aan de slag gegaan om een nieuwe plek te regelen en heb gelukkig volgende week een gesprek. Omdat ik mijn uren moet halen ga ik er waarschijnlijk 2 doen. Duimen! Aangezien ik die middag dan toch vrij was, besloot ik om even naar het graf van mijn vriendin te gaan. Dat kost me alleen wel zo'n 3 uur (!). De treinen sluiten helaas niet allemaal aan. Op de terugweg trakteerde ik mezelf op een drankje van de Starbucks. Ik was helemaal natgeregend dus dat had ik wel verdiend vond ik zelf, hihi. 


Woensdag kwam de kapster. Was ook wel nodig zoals je op de 'before' foto hierboven ziet, haha. Een 'after' foto heb ik niet, omdat ze alleen de puntjes eraf heeft geknipt. Ik wil mijn haar graag nog langer hebben. Wat trouwens ook wel nadelen heeft, heb jij ze al gezien? 


Donderdag kreeg ik 's morgens vroeg al niet zo fijn nieuws, waardoor mijn hele dag een beetje bleh was. Gelukkig was ik mooi op tijd vrij. Ik ging druk bezig voor school en werkte mooi vooruit voor de blog. Omdat mijn vader die dag jarig was gingen wij 's avonds lekker uiteten. Ik kon het weer niet laten en nam mijn lievelings- voorgerecht carpaccio. Hmm! Vrijdag had ik best een vermoeiende dag. Ik had 2 toetsen op school en 's middags moest ik naar het revalidatiecentrum. Daarna plofte ik fijn met een kop thee en mn laptop op bed en werkte ik aan schoolopdrachten en de blog. 


Zaterdag was chilldag. Ofnja, ik moest veel voor school doen, maar deed het overdag lekker vanuit mijn bed. Ik was zo moe. Dus ging ik wel lekker uitgebreid in bad. Even ontspannen! 's Avonds paste ik weer op bij mijn overburen.


Zondag was niet zo leuke dag. Waarom kan je in het artikel van gisteren lezen. Gelukkig kwam mijn lieve vriendin mij afleiden. We maakten kaas- en kanaalstengels en bakten een taart, die achteraf anders werd dan had gemoeten, maar wel erg lekker was! Het is nu 22:00 en ik ga zo proberen te slapen. Maar eerst nog even voor de laatste keer Pedagogiek doorkijken. Morgen een toets!

Wat heb jij deze week voor leuks gedaan?

Liefs,
Denise

                                               Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

6 opmerkingen:

 1. Leuke week. Het potlootje is zooo mooi! Ik moet hem er maar weer eens bij pakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Iedereen had een beetje een baalweek, merkte ik. Je haar is al zo lang! Dat wil ik ook, alleen blijft het bij mij niet zo mooi gezond helaas...x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja volgens mij ook. Gelukkig hebben we deze week weer een kans! Aah ja.. Het kan mij niet lang genoeg hihi

   Verwijderen