donderdag 29 januari 2015

What makes me happy #8 geslaagd, cadeautje en sneeuw!
Ondanks dat ik in de afgelopen 2 weken véél deadlines en toetsen had, heb ik toch wat geluksmomentjes weten te vinden. Zo ben ik geslaagd voor een levensreddende toets, kreeg ik een cadeautje van een lieve blogger en kreeg ik een zomersgevoel door de sneeuw. Wil je lezen hoe dat kan? Kijk dat snel verder!-Geslaaaagd! En wel voor mijn praktijktoets van EHBO. Een vak die we op mijn opleiding moeten halen. Ik ben geslaagd met een 8, het hoogste cijfer wat je kon halen. En dat in 1 keer! Het was zo'n opluchting want ik heb in mijn leven nog nooit zo'n praktijktoets gehad en was mega zenuwachtig.

- Toen ik zaterdag wakker werd en uit het raam keek, was alles wit. Dat had ik absoluut niet verwacht! Ik vind sneeuw er echt prachtig uitzien. Ik had niet zo zin om naar buiten te gaan dus bleef ik wel lekker binnen. Door de sneeuw kwam er veel meer licht naar binnen en kreeg ik een heerlijk zomers gevoel. I like!

- Zaterdag werd nòg leuker toen er een pakketje voor mij kwam. Het pakketje kwam van Dagmar en er zat een heel mooi boek in. Ik vind het zó onwijs lief!

- Mijn beste vriendin die me kwam afleiden op een vervelende dag <3

- Een vriendin die even 1,5 uur reisde om mij een middagje te komen opzoeken. We kunnen elkaar niet zo vaak zien, maar het was weer super gezellig!

- Gisteren ben ik naar Vrienden van Amstel LIVE! geweest. Ik typ dit artikeltje al eerder dus ik kan niet zeggen hoe het was, maar dit weekend komt er een post online. Stay tuned!

Wat was jouw hoogtepuntje van de week?

Liefs,
Denise

1 opmerking: