woensdag 28 januari 2015

Verzorgings productenWe weten allemaal dat het ontzettend belangrijk is om je huid goed te verzorgen. Vooral het reinigen mag je niet overslaan. Als je dat niet goed doet, heeft die make-up eigenlijk niet eens veel zin meer. Het leek me leuk om jullie te laten zien wat voor verzorgingsproducten ik op een dag gebruik. Kijk je mee?
Ik begin mijn dag altijd door mijn gezicht te reinigen met Micellair water van de Nivea of die van Garnier. Ik doe wat op een watje en reinig zo mijn gezicht. Ik draag dan wel geen make-up 's nachts maar ik vind het toch fijn om mijn gezicht 's ochtends naast het wassen, ook nog even te reinigen.

Vervolgens breng ik een serum aan, momenteel gebruik ik een serum van L'Oreal Paris.
L'oreal heeft in diezelfde lijn ook een anti-vermoeidheid crème. Aangezien ik 's ochtends de grootste moeite heb om mijn bed uit te komen, kan ik die wel gebruiken. Of het echt werkt? Geen idee. Ik gebruik het nog niet zo heel lang. Maar ik merk wel dat ik een tijdje na het opbrengen wat minder rood ben in mijn gezicht.

Daarna breng ik nog wat dagcrème aan. Ik gebruik een dagcrème van Nivea.

Voordat ik eventuele foundation aanbreng - dat doe ik niet elke dag-, breng ik eerst nog een primer aan (:


's Avonds haal ik mijn make-up eraf met de Purity cleanser van Philosophy of met reinigingsmelk en de tonic van Nivea.

Daarna doe ik het serum weer op en ik eindig met nachtcrème. Hiervoor gebruik ik de nachtcrème variant van de dagcrème eerder die dag.Mijn lichaam smeer ik in met bodylotion van Sabon of een bodybutter van The Body Shop. 2x in de week scrub ik mijn huid met een scrub van Sabon. Die vind ik heel fijn!
1x in de week gebruik ik een masker op mijn gezicht, nadat ik mijn gezicht heb gescrubd met een gezicht scrub van de HEMA.

Maar het allerbelangrijkste misschien is nog wel dat ik elke dag minstens 1,5 liter water drink. Dat doet mijn huid ook zeker goed. Ik merk het direct als ik wat minder goed drink.

Welke verzorgingsproducten gebruiken jullie graag?

Liefs,
Denise

                                                Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?Geen opmerkingen:

Een reactie posten