dinsdag 27 januari 2015

Random Questions Generator Tag

                                           


Ken je de Random Questions Generator Tag al? Ik kende hem nog niet , totdat ik hem bij Marlayne op de blog zag staan. Ik vond hem zo leuk! Doormiddel van deze site krijg je een paar vragen die je kan beantwoorden. Zo heeft niemand de zelfde vragen en gaan ze ook niet over een bepaald onderwerp. Hoe leuk!Ik beantwoord de eerste 15 vragen die ik krijg:

Heb je huisdieren?

Ja! Wij hebben een poes, Bengel heet ze. Ik ben echt dol op haar. Ze wordt dit jaar alweer 6 jaar en ze wordt steeds aanhankelijker. Zo leuk! <3

Doe je aan sport?

Na heel lang aan zwemmen en dansen te hebben gedaan, bezoek ik nu de sportschool.

Ga je wat leuks doen dit weekend?

Mwèh, het weekend is pas net voorbij. Toch heb ik wel wat leuks op de planning staan voor aankomend weekend. Zondag ga ik namelijk naar Arnhem met een vriendin en dan gaan we daar als het goed is naar Gooische Vrouwen 2 (Eindelijk!). Zoveel zin in! Maar eerst zaterdag een dagje meedraaien op een eventuele stageplek. Spannend!

Shop je liever online of in een gewone winkel?

Dat ligt er helemaal aan hoe en wat. Als ik precies weet wat ik wil hebben dan liever online. Ook kleren shop ik liever online. Alles is veel overzichtelijker dan in een winkel en je hoeft er je huis niet voor uit. Maar winkel in, winkel uit kan ik ook heerlijk vinden! Make-up en parfum koop ik liever in een echte winkel. Zo kan ik goed ruiken en kijken of ik de goede kleur heb (:

Wat is je eerste herinnering?

Wauw, dit is echt heel moeilijk! Mijn geheugen is echt heel slecht. Maar ik denk dat het van iets in groep 2 was. Dat ik aan het spelen ben met wat klasgenootjes. Daarna is een hele periode weg. En van groep 5 herinner ik me weer heel iets. Oops!

Welke film heb je het vaakst gekeken?

Heel eerlijk? Ik kijk bijna nooit films vaker dan 1 keer. Alleen als het al een tijd geleden is dat ik hem heb gezien en ik niet meer zo goed weet hoe hij gaat. Maar voor 1 film maar ik een uitzondering. The fault in our stars vind ik zo ontzettend mooi dat ik hem al wel een paar keer heb gekeken!

Wil je liever werk hebben waar je van houdt en arm zijn, of rijk met een baan die je haat?

Absoluut het eerste. Ik ben van mening dat geld zeker bijdraagt in hoe je je voelt, maar als je een baan hebt waar je zelf al ongelukkig van wordt, heeft dat geld ook niet zoveel zin. Nee, ik doe liever iets wat ik heel leuk vind en dan maar niet zo veel geld mee verdien. Als het niet zo was, had ik ook wel een andere opleiding gekozen, haha!

Wil je liever lelijk of arm zijn?

Dit vind ik echt een lastige vraag, maar ik denk liever lelijk? Want met echt veel geld kan je jezelf wel mooi(er) maken. Een subtiel laagje make-up en kleding kan al veel verschil maken. En daarbij moet je jezelf accepteren hoe je bent en ik vind niemand echt lelijk. Iedereen heeft wel iets moois (:

Waar woon je op dit moment?

Ik woon nu bij mijn ouders in Almelo, Twente. ( En ja ik zeg colaaaaa)

Wat is het eerste wat je ziet aan een man?

Het haar. Ik vind dat haren zoveel uitmaken hoe je eruit ziet. Je ziet direct of iemand verzorgd is of niet en het geeft echt vorm aan je gezicht. Natuurlijk staat iedereen een ander kapsel het mooist (:

Wat wou je worden toen je jonger was?

Ik wou jawel, musicalster worden. Toneel spelen was echt mijn passie. Toen ik erachter kwam dat je dan echt moest kunnen zingen, wou ik wel in een film acteren haha. Niet om het beroemd worden hoor, daar dacht ik echt niet over na, maar omdat ik zo van acteren hield! Ik hou er nu nog steeds van, maar ik ben nu wel wat realistischer ;-)

Wat was het grootste wat je ooit won?

Ik ben qua prijsvragen echt een enorme bofkont. Het is alweer even geleden dat ik wat heb gewonnen, maar ik heb zo mooie dingen gewonnen in mijn leven. Maar mijn zusje spant echt de kroon. Ze won een keer een Wii (!!) en voor mij een privé ontmoeting met mijn idolen Nick en Simon bij de repetities van The Voice Kids. Eigenlijk heeft mijn zusje dat dus voor mij gewonnen, maar ik vond het zo geweldig. Zelf heb ik trouwens ook een keer een ontmoeting gewonnen. Dat was wel met meerder mensen, maar was ook zeker een hele mooi avond. Ja, geef me  een ontmoeting met Nick en Simon, en ik ben een héél blij mens! <3

Wat is het laatste wat je doet voordat je gaat slapen?

Mijn wekker zetten voor de volgende dag. Met tegenzin trouwens. Ik heb echt een bloedhekel aan de wekker. ( Laat me slapen!!)

Naar wat voor soort muziek luister je?

Naast Nick en Simon - natuurlijk- luister ik ook veel The Script, Demi Lovato en Ed Sheeran. Maar ook Nielson en Bruno Mars passeren de revue. Ik heb niet echt een bepaald genre.  Vaak luister ik gewoon de 'toplijst' op Spotify. Daar vind je echt heel veel verschillende soorten muziek.

Als je één superkracht zou hebben, welke zou je dan willen?

Ik wou dat ik mensen met één beweging gelukkig en gezond kon maken. Ik zou zo graag willen dat iedereen die ik tegenkom een dikke big smile op zijn gezicht heeft en dat dan ook nog meent. Dat zou echt mijn ultieme wens zijn! <3

Zo dit waren de vragen. Ik vond het echt heel leuk om deze tag in te vullen. Lekker divers! Ik ben erg benieuwd naar jou vragen en de daar bijhorende antwoorden. Als je hem ook gaat doen, stuur je me dan even een linkje?

Liefs,
Denise

                                      Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?12 opmerkingen: