zondag 25 januari 2015

Inspirerende quotes #2



Hier schreef ik al eerder een artikel met mooie quotes, en ik kan er maar geen genoeg van krijgen. Daarom vandaag weer een stuk met mooie, inspirerende quotes om de dag goed mee te beginnen!





Leef! Echt ga er op uit en doe dingen waar jij blij van wordt. Dingen waarvan jij denkt: ' Wauw, wat ben ik blij dat ik dit mag meemaken'. Voor je het weet kan het niet meer. Tijd voor leuke dingen heb je misschien niet altijd, maar je kan er echt wel tijd voor maken. Je werkt om te leven en je leeft niet om te werken. 


Soms lijkt een doel zo groot en zo ver weg. Maar realiseer je dat elke stap telt. De weg er naartoe is misschien nog wel belangrijker dan het hele doel. Je moet je doelen stapje voor stapje gaan bereiken. Er is nog nooit (?) iemand met één stap bovenaan de trap gekomen.


Soms loopt het leven gewoon even niet zoals je gepland of gehoopt had. Dat is heel vervelend maar vaak kan je er maar weinig aan veranderen. Pak het moment en kijk wat je er van kan leren. Mensen die op jonge leeftijd al het één en ander meemaken, leren dan al dingen waar anderen pas op hun 50e achter komen. Handig! En als het leven wel even is zoals je zou willen, haal dan alles uit de kast om er vol op van te gaan genieten!



Hoop is soms alles waar je hebt. Het is datgene waarvoor je leeft, waarvoor je elke dag maar weer blijft door knokken. Hoop betekend zo ongelofelijk veel. Als je hoop even weg valt, ga dan op zoek naar iets nieuws waar je hoop van krijgt. Want dat is er. Ècht.


Ik hoop ècht dat jij, degene die dit leest altijd een reden vindt voor die prachtige lach op je gezicht die je krijgt als je blij bent. Zo'n lach waar je ogen van gaan stralen en je kuiltjes in je wangen van krijgt.. Want dat verdien je zo. Iedereen verdiend het om blij en gelukkig te zijn. Kijk je om je heen, de wereld heeft zoveel moois te bieden. 

Welke quote vind jij het mooist?

Liefs,
Denise

                                                Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?

1 opmerking: