woensdag 7 januari 2015

De Let's go out tagTags vind ik echt heel leuk om te lezen èn om te maken. Dus toen ik deze tag zag staan op de site van Sharon, leek het me wel leuk om hem over te nemen. Kijk je mee?


Hoevaak ga jij gemiddeld uit?
Ik ga heel weinig uit voor iemand van mijn leeftijd. De laatste tijd wordt het wel iets meer maar ik ga dan vooral in vakantie's uit. Zodat ik goed de tijd heb om bij te komen. Vaak ben ik in het weekend zo moe dat ik het echt niet ga redden om nog uit te gaan. Dan drink ik liever een drankje op het terras. Dat doe ik trouwens wel vaker.

Jouw favoriete stad om uit te gaan?
Ik vind Arnhem een hele leuke stad om uit te gaan. Niet dat ik er vaak ben geweest, maar een vriendin woont er in de buurt en we zijn er wel eens samen uit geweest. Voor mij is dat natuurlijk veel te ver dus ga ik vaker naar Hengelo, maar daar ben ik dus ook nog niet zo vaak geweest haha. Komt nog wel! Ik vind voor een terrasje het Rembrandtplein in Amsterdam echt the place to be. Ik ben daar nu 1 keer geweest 's avonds en het was zo gezellig! Eindhoven is ook leuk, maar daar ben ik pas 1 keer geweest en toen waren we allemaal eigenlijk heel erg moe dus bleven we niet zo lang 

Wat is je favoriete club?
Favoriete clubs heb ik niet echt, eigenlijk. Ik vind Vios in Hengelo wel leuk :) 

Bier, wijn, mixdrank of cola?
Wijn! Dat drink ik het meeste met uitgaan. Niet dat ik veel drink maar als ik drink, drink ik wijn of shotjes. Mixdrankjes vind ik heel lekker, maar met uitgaan zijn ze vaak veel te duur. Als ik dorst krijg drink ik trouwens ook gewoon cola hoor :) 

Jurkje of spijkerbroek?
Spijkerbroek. Dat vind ik gewoon echt het fijnste om in uit te gaan :) 

Geef jij veel geld uit tijdens het stappen?
Nee, ik drink helemaal niet zo veel, vooral niet als de prijzen hoog zijn. Ik vind het zonde om zoveel geld uit te geven aan drank. Ik kan ook wel plezier maken als ik vrijwel nuchter ben.

Ga je wel eens naar festivals?
Nope, verder dan het RTL zomerfestival en het bevrijdingsfestival in Zwolle kom ik niet. Ik wou afgelopen jaar wel heel graag naar Freshtival in Enschede, maar niemand kon mee. Festivals zijn gewoon niet zo mijn ding. De muziek meestal niet, de entree vind ik erg hoog en de drugs die er in grote mate worden gebruikt zijn ook niet aan mij besteed.

Ben jij tijdens het stappen veel bezig met je uiterlijk?
Nee, van te voren maak ik me wel op en af en toe doe ik nog wat extra met mijn haren, maar tijdens het stappen besteed ik er verder geen aandacht aan. Ik neem vaak geen tasje mee of anders een heel klein tasje en daar past toch niet veel in. Ik maak liever plezier dan dat ik me druk ga maken om hoe ik eruit zie.

Hoe laat maak jij het meestal als je uitgaat? 
Haha, nou de laatste keer lag ik om 7 uur in mijn bed. Maar dat was met oud & nieuw. In Hengelo wordt het vaak half 5 dat ik taxi papa ( ja heel luxe, I know) bel. Maar dat is dus ook nog maar 2 keer voorgekomen, haha! 

Zo, dit waren de vragen. Zoals je kan lezen ben ik niet zo grote feestbeest. Ik vind het echt wel leuk om uit te gaan, maar vaak kost het me ook veel te veel energie. Gezellig op het terras met wat vriendinnen en een wijntje vind ik ook erg leuk :)

Gaan jullie vaak uit? 

Liefs,

Denise

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het ook het fijnste om uit te gaan in een spijkerbroek, gewoon relax ;-) En wijn is ook mijn favoriete drankje. Superleuk om te lezen dit!

    BeantwoordenVerwijderen