donderdag 15 januari 2015

What makes me happy #6 Fijne vooruitzichten, lieve woorden en pannenkoekenDe afgelopen 2 weken heb ik weer wat geluksmomentjes beleefd. Zo ging ik pannenkoeken eten met schattige kinderen, kreeg ik een bestelling binnen en keek ik uit naar concerten en de zomervakantie. Kijk je mee?

-Het idee dat er zoveel fijne dingen op de planning staan de komende maken maakt dat ik me beter voel. Ik ga naar Vrienden van Amstel live, 4 keer naar de theatertour van Nick en Simon, ook nog naar The Script and last but not least: In de zomer een weekje naar Chersonissos met een vriendin!


- Ontzettend lieve woorden die mensen tegen mij zeggen. Van bekenden, maar ook van totaal vreemde mensen die op artikelen reageren. Ik vind elk woord bijzonder en ik ben er echt ontzettend dankbaar voor!

-De groei op onze Instagram.. Echt te gek hoe snel dat gaat voor onze doen! We hebben echt nog niet zoveel volgers, maar ik ben blij en dankbaar voor elke volger die erbij komt. Zou het ons lukken om dit jaar de 1000 volgers te halen? Help je ons mee door ons te volgen? (:

- Zondag gingen we met ons gezin, mijn neef, zijn vriendin en hun ongelofelijk schattige kinderen naar het pannenkoekenhuis. Mijn kleine neefjes van 2,5 jaar en 3 maanden maken mij echt blij <3

- Jaa, mijn Real Techniques powder brush en de core collection zijn binnen! Mijn oude ( HEMA) kwasten zijn echt aan vervanging toe. En ik wou dol graag kwasten van RT. Ze zijn wel wat duurder dan bijvoorbeeld HEMA kwasten, maar ik heb ze op eBay gekocht en nu verschillen ze per stuk helemaal niet veel van de HEMA kwasten. Alleen de kwaliteit is stukken beter (:

- Divorce! Nee niet een real life scheiding natuurlijk, maar de serie maakt mij wel blij. Ik had nog geen één aflevering gezien dus keek ik de afgelopen week seizoen 1 èn seizoen 2 via videoland.nl - waar ik een eerste maand gratis unlimited abonnement nam-. Nu ben ik weer bij!

Wat was jou happy moment van de week?

Liefs,

Denise

                                          Volg jij ons al op Instagram & Bloglovin'?4 opmerkingen: