maandag 16 maart 2015

Bloggersmeeting?!Gisteravond kwam Sabrina al twitterend met Valerie en mij op het idee om een bloggersmeeting te houden. Ik lees wel vaker dat mensen het leuk vinden om andere bloggers te ontmoeten. En aangezien mijn eerste bloggersmeeting bij het BFF event goed is bevallen leek het me heel tof om nog meer bloggers te ontmoeten. Inmiddels zitten we al met wat meiden in een groepsapp, dus heb jij zin in een gezellig dagje/middagje met meiden die de zelfde passie als jouw delen? Mail dan even naar blogbydeslie@hotmail.com en ik zorg dat je in de groepsapp komt! Datum wordt nader bepaald en de locatie wordt waarschijnlijk Utrecht, aangezien dat het meest centraal ligt.

Liefs,
Denise

10 opmerkingen:

 1. Ohh ik zou graag komen! Ik heb hier ook een artikel over geschreven die komt binnenkort ook online haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuk idee! Altijd leuk om andere bloggers te ontmoeten, ik wil ook graag komen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jaa precies! Kan je een mailtje sturen naar blogbydeslie@hotmail.com met je telefoonnummer? Dan zorg ik dat je toegevoegd wordt! :)

   Verwijderen
 3. OH dit lijkt me zo leuk, ik zou ook graag mee gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gezellig! Als je een mailtje stuurt naar blogbydeslie@hotmail.com zorg ik dat je toegevoegd wordt! :)

   Verwijderen
 4. Oh wat tof. Ik wil ook graag komen. Mijn mail is info@vintageandbeauty.com xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat tof. Ik wil ook graag komen. Mijn mail is info@vintageandbeauty.com xx

  BeantwoordenVerwijderen