maandag 9 maart 2015

Musical - Hartsvrienden
Ik kan soms helemaal gek worden als iets niet loopt zoals ik gepland had. ( Nee, ik heb geen autisme, daar ben ik al op getest ;-) ). En als ik ergens niet tegen kan zijn het verrassingen. Ik moet gewoon de controle hebben over dingen. Dus aan spontane actie's moet ik af en toe nog even wennen. Toch deed ik mee met de twitter actie om kaarten te winnen voor de musical Hartsvrienden. Ik heb al heel lang geen musical meer gezien terwijl ik er toch echt dol op ben ( ik wou vroeger zelfs musicalster worden, hahaha). Dus ik deed mee èn ik won! Kijk je mee wat ik er van vond?

De vriendin met wie ik zou gaan, zat toevallig óók bij de eerste 5 reactie's dus ook zij won 2 kaarten. Mijn moeder kon niet, dus stapten we bij haar ouders in de auto en maakte we de 1,5 uur durende reis naar Alphen a/d Rijn. Waar de kaarten lagen die Guido Spek aan ons beloofd had. 
Was het de rit waard?

Het verhaal

Edward ( Jim Bakkum) en Mickey ( Guido Spek) zijn een tweeling die vlak na de geboorte uit elkaar zijn gehaald. Edward groeit op bij rijke ouders terwijl Mickey opgroeit bij een alleenstaande moeder die naast Mickey nog veel meer andere kinderen heeft en maar moeilijk rond kan komen. Niemand mag weten dat de twee jongens een tweeling zijn. Want zouden ze het zelf ooit te weten komen, dan kan dat wel eens hun dood betekenen. Zelfs Edward' vader denkt dat het zijn eigen zoon is. De moeders doen er alles aan om de twee jongens bij elkaar vandaag te houden. Maar wat als ze verliefd worden op hetzelfde meisje? Zijn deze bloedbroeders bestand tegen de druk?

Mijn mening

Wauw! Ik was aangenaam verrast. Ik wist dat Jim Bakkum goed kon zingen, maar dit was boven mijn verwachtingen. Guido verbaasde me zeer positief. Je kon echt niet aan hem zien dat het zijn eerste musical was. Ook Yes-R deed het leuker dan ik had verwacht, daar was ik in eerste instantie een beetje sceptisch over, eerlijk gezegd. Het acteerwerk is onwijs goed. De rollen passen hen als gegoten. En de foutjes die er af en toe waren? Die werden netjes weggewerkt alsof ze er zo bij hoorden. 

Ik was natuurlijk wel blij dat wij kaartjes hadden gekregen, maar eigenlijk had de zaal vol moeten zitten. Deze rondreizende musical is nog tot en met 17 mei 2015 te zien in een theater bij jou in de buurt. Kijk voor meer informatie op www.hartsvrienden.nl 

Ik vind deze musical dus zeker een aanrader. Maar lijkt dit jou een leuke musical?

Liefs,
Denise


2 opmerkingen:

  1. Leuk dat je erheen bent geweest!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. OEHHH, ik ben er al twee keer naartoe geweest, super leuk dat je bent geweest. Ik vind het verhaal prachtig en de cast is geweldig! Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen