donderdag 19 maart 2015

What makes me happy #15 zon en feestje


Alweer een nieuwe what makes me happy! lees je mee ?- Verjaardag van mijn tante, mijn tante was jarig en dus besloten mijn moeder en tante's om iets te gaan doen. Ook ik mocht mee! We gingen naar Zwolle, ik ging al wat eerder met mijn moeder om vast te shoppen. Om 13.00 uur hadden we afgesproken, we gingen eerst ergens lunchen (sorry! Ik ben de naam vergeten..) maar het was echt heerlijk. Hierna gingen we nog even shoppen met zijn allen, we dronken een drankje in een cafeetje, en aten 's avonds bij la rosés, wat ook erg lekker was !
     Benieuwd wat ik kocht? Dat heb ik in dit artikel laten zien!

- Weer, wat was en is het de laatste weken mooi weer! Heerlijk dat zonnetje.

- Sporten, ik vind het ècht fijn om te sporten.

- Feestje, afgelopen zaterdag gaf mijn tante haar feestje, het thema was ' 70's ', toch best lastig. Maar ik heb een erg leuke avond gehad!m

- Bloggersmeeting, Denise vroeg mij afgelopen zondag of ik het ook leuk zou vinden om eventueel mee te gaan naar een bloggersmeeting, inmiddels zit ik in de groeps app met nog een aantal meiden en dat is erg gezellig!

Wat zijn jouw geluksmomentjes van de afgelopen week? 

Liefs,

Melanie

                                       Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

2 opmerkingen:

  1. Leuk om te lezen en inderdaad die groepsapp is me toch gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen! En sporten is ook eigenlijk wel fijn haha!

    BeantwoordenVerwijderen