woensdag 18 maart 2015

Catrice On The Pink Side Of LifeHet is weer tijd voor een lipstick review van budget merk Catrice. Ik vind dat Catrice de fijnste en mooiste budget lipsticks heeft en draag de kleuren uit mijn Catrice Ultimate Colour lipstick stash dan ook vaak. Één die nog niet heel lang in het assortiment zit is On The Pink Side Of Life. Kijk je mee?

Tot mijn grote vreugde is het niet alleen licht als ik naar het station fiets, maar ook als ik weer richting huis ga na een lange dag school. De vogeltjes beginnen weer te fluiten, de bloemetjes groeien weer en het lijkt alsof iedereen wat vrolijker is. Kortom, de lente komt er weer aan!

Ik vind het leuk om in de lente ook wat meer gekleurde make-up te gebruiken. Toen ik On The Pink Side Of Life van de Ultimate Colour Lipsticks van Catrice in het schap zag liggen, kon ik het dan ook niet laten om hem mee te nemen. Het is een mooie roze kleur. Ik heb ook Matt about pink van dezelfde lijn, maar die vind ik voor nu toch nog iets te fel. Dit is meer mijn lente kleur!
Kijk wat een mooie kleur! De verpakking is simpel zwart met het logo van catrice erop.


Op de onderkant is een sticker geplakt in dezelfde kleur als de lipstick. Op de sticker staat het nummer van de lipstick en de naam. 


Met één romige veeg krijg ik dit resultaat al. Netjes hoor, Catrice! 


Deze foto die gemaakt is in daglicht, geeft goed weer hoe mooi deze lipstick is. Hij is lekker meisjes roze, maar niet te fel. Hij brengt makkelijk aan. Al smeer ik eerst wel eerst mijn lippen in met lippenbalsem omdat de lipstick wel wat velletjes kan benadrukken. Ook blijft de lipstick niet heel lang zitten, maar dat verwacht ik ook niet van zo'n romige budget lipstick.

Conclusie

Ik begeef me graag aan de pink side of life met deze mooi lipstick. Hij is lekker vrolijk en brengt goed aan. De prijs- kwaliteit verhouding is ook prima. Ik ga deze beauty nog vaak pakken als er weer wat zonnestralen door mijn raam schijnen! 

Catrice Ultimate Colour Lipstick - On The Pink Side Of Life is te koop bij o.a Kruidvat voor €3,99

Liefs,
Denise

                                      Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

10 opmerkingen: