maandag 16 maart 2015

Diary #8 Ziekenhuis, lunchen en taart
Tijd voor alweer de achtste diary! Ik ging afgelopen week vaak naar het ziekenhuis, ging lunchen met een mede-blogger en at taart. Kijk je mee?
Ik begon de week zoals gewoonlijk, ik ging naar school. Maar dat hield ik maar één les vol. Toen moest ik naar het ziekenhuis. Ik kreeg weer klachten - ik had die week er voor ook al dezelfde heftige klachten gehad-. En aangezien ik hartpatiënt ben, kan dat best gevaarlijk zijn. Dus de artsen wilden dat ik even langs kwam. Na ruim 3 uur met onderzoeken en veel wachten kwam de mededeling dat ze niks konden vinden en ik weer naar huis kon. Hmm. Dubbel! De rest van de dag heb ik veel geslapen en voor de rest heel rustig aan gedaan.Dinsdag had ik zoals elke week fijn een kort dagje school. Na schooltijd had ik met Sonja afgesproken om te lunchen. We hebben eventjes bij elkaar in de klas gezeten. Maar we hebben elkaar daarna nooit meer echt gezien, alleen nog via de app gesproken. Dus het werd na 1,5 jaar echt wel weer eens tijd. hihi! Ik krijg weer spontaan honger als ik dit verrukkelijke broodje zie.  Daarna ben ik naar huis gegaan en was ik eigenlijk weer helemaal kapot. Ik heb 's avonds nog even een rondje gelopen, maar moest onderweg helaas veel zitten. Ik ben dan ook op tijd naar bed gegaan. De volgende keer had ik weer een poging tot een goede dag!


Woensdag had ik een lange dag school. Maar we werden wel getrakteerd door een jarige job op taart. Hmm lekker!


Donderdag was ik weer redelijk op tijd vrij. 's Middags had ik afgesproken met het zusje van een overleden vriendin. Best vreemd om in hun huis te zijn zonder haar, maar op een bepaalde manier ook wel fijn om daar te zijn. Zo voelde ze even extra dichtbij! De terugweg kon ik het weer niet laten en ging ik tijdens mijn lange overstap tijd weer even naar de Starbucks ( Oh, dus dáár blijft mijn geld..). Stiekem is deze foto van vorige week, maar ik dronk dit keer weer precies hetzelfde :-)De hele week voelde ik me al niet zo fijn, maar vrijdag voelde ik me toen ik wakker werd echt heel slecht. Ik had pijn om plaatsen waarvan ik niet wist dat ik pijn kon hebben, had het gevoel alsof ik het eten van de hele week er weer uit zou gooien - inclusief frapuccino en taart- en was onwijs moe. Ik bleef dus een dagje thuis van school. Wel had ik 's middags een afspraak in het ziekenhuis voor mijn hart. En aangezien ik dus maandag in het ziekenhuis was beland en ik nog steeds die vage klachten had, leek het me wel verstandig om te gaan. In het ziekenhuis kreeg ik een holter aangesloten. Een holter is een kastje zoals je hierboven ziet. Deze holter droeg ik 24 uur lang in een zakje op mijn borst. Aan het kastje zaten draadjes die vastgeplakt zaten aan mijn lichaam. Zo kon dat kastje al die tijd mijn hartslag registreren. In een speciaal dagboekje moest ik al mijn inspannende momenten en slaapmomenten opschrijven.  Praktisch is wat anders, maar ik vind het fijn dat ik zo goed in de gaten wordt gehouden! :-)


Één keer in de twee weken loop ik een zaterdag stage op een zaterdagopvang. Die dus één keer in de twee weken gehouden wordt. Hier komen kinderen die totaal verschillende diagnoses hebben. Van gedragsproblemen tot aan de ingewikkeldste lichamelijke syndromen. Ik vind het allemaal ontzettend interessant en die lieve, vrolijke kinderen zorgen elke keer weer voor een lach op mijn gezicht! 's avonds werkte ik wat aan de blogZoals je al kan zien op de foto hierboven ging ik zondag (wéér) naar Enschede. Ik moest de holter terug brengen. Maar natuurlijk sliep ik eerst lekker uit, nam een uitgebreid bad ( vandaar de natte haren) en deed lekker lang over mijn make-up. Eventjes op en neer naar Enschede kostte me uiteindelijk nog zo'n 2,5 uur, maargoed.. 's avonds deed ik nog wat aan school en keek ik gezellig miljoenenjacht met mijn vader.

Het is inmiddels kwart over 10 en ik ga nu maar snel slapen. Ik moet morgen -vandaag, als je dit leest- weer ( voor de 4e keer deze week, oops!) naar het ziekenhuis. Ik krijg dan een fietstest inclusief tig apparaten die tijdens die test aan mijn lichaam zijn gekoppeld. Dus ik moet helemaal fit zijn! Eerst ga ik natuurlijk nog even naar school. Net als de rest van de week, trouwens. Maar.. Zaterdag ga ik een dagje naar Amsterdam en alsof dat nog niet leuk genoeg is.. 's avonds naar THE SCRIPT! Wiehoeee! Fijne week lieve bezoekers!

Liefs,
Denise

1 opmerking:

  1. Aah door die foto wil ik ook echt weer langs de Starbucks! En wat naar dat je hartproblemen hebt! X

    BeantwoordenVerwijderen