zaterdag 21 maart 2015

Borrow my bagStiekem droom ik van een mooie Michael Kors tas aan mijn arm. Niet eens om het merk, maar omdat die tassen zo mooi zijn! Toen ik die tassen voor het eerst zag, was het echt liefde op het eerste gezicht. Maarja, die prijs.. Over een Chanel  of Hermès tas durf ik niet eens te dromen. Maar nu heb ik een site gezien die het toch mogelijk maakt. Kijk je mee?
Wat is het?

Een tas huren. Ik had er nog nooit van gehoord. Maar sinds kort maakt Yvonne het mogelijk. Zij is eigenaresse van de site Borrow my bag en verhuurt, jawel je leest het goed, verhuurt designer tassen!

Dus als je een heel belangrijke afspraak hebt waarvoor je per se een mooie Chanel tas aan je arm wilt hebben. Of als je op dat ene feestje van het jaar wilt verschijnen met een mooie tas van Hermès is dit de oplossing.

Maar er is meer.. Want ze verhuurt niet alleen de mooiste tassen, maar ook de prachtigste sieraden!

Hoe werkt het?

De prijs verschilt natuurlijk per item. Maar elk item kan je zolang als je wilt huren. Houdt alleen wel in je achterhoofd dat je de items niet kan kopen! Voordat je er helemaal verliefd op wordt! ;-)

Als je huurperiode is afgelopen, wordt het item bij je afgehaald. En dat helemaal gratis!

Enkele van de mooie pareltjes die je kan huren:Alle foto's komen van de site van Borrow my bag.

Ik ben dol enthousiast! Als ik een keer iets heel speciaals heb, ga ik er zeker eens serieus over na denken of ik  zo'n mooie tas zou gaan huren . Vooral die clutch van YSL vind ik mooi. Alle items zien er zo chique uit! Op de site - link bovenaan het artikel-, staat meer informatie!

Ik vond het zo'n leuk idee dat ik het gewoon even moest delen.Zou jij een tas of sieraad huren?

Liefs,
Denise

                                        Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


2 opmerkingen:

  1. ahh wat een super leuk idee, zeker als je het zelf niet kan betalen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaauw, wat een geweldig initiatief dit!

    BeantwoordenVerwijderen