maandag 23 maart 2015

The Script - NSWSTour Amsterdam'Wil je nog mee naar The Script?' whatsappte een vriendin mij nadat ik 2 weken daarvoor tijdens een wandeling door Amsterdam riep dat ik wel mee wilde gaan als het meisje met wie ze eigenlijk zou gaan, toch niet ging. Jaa, natuurlijk wilde ik mee! Dus zaten we afgelopen zaterdag al vroeg in de trein naar Amsterdam waar we eerst nog even gingen winkelen - plog komt later deze week online-
Kijk je mee naar mijn verslag en mening van het concert?We zaten in vak 202 op de eerste rij. Wat betekend dat we niet alleen heel hoog, maar ook dichtbij het podium zaten. Yaay!

Om 19:35 trad eerst Colton Avery op. Deze jongen kende ik nog niet, maar ooh hij is leuk! Jammer dat hij maar 4 liedjes deed! 10 minuten nadat Colton het podium had verlaten kwam Tinie Thempa op het podium. Excusez moi, maar ook hem kende ik niet. En volgens mij was ik de enige aangezien het leek alsof de hele zaal met hem meezong. Oops!

Maargoed, allemaal leuk en aardig die voorprogramma's,maar daar komen we natuurlijk niet voor! Om 21:15 kwam dan èindelijk The Script! En hoe! Met een hele stoet aan groene lampjes kwamen ze door het publiek aangelopen. Vanaf onze plek gaf dat een heel mooi effect. Een filmpje kan je hier bekijken. Toen ze na een warm welkom op het podium waren beland begonnen ze Paint the Town Green te zingen en was voor het publiek het genieten begonnen.Liedjes als Superheroes, The Energy Never Dies en Man On A Wire werden natuurlijk niet overgeslagen. Wist je trouwens dat de clip van Man On a Wire echt is en niet is gemaakt met behulp van een greenscreen? Wow!De energie van de mannen en dan met name van Danny was goed te voelen. Hij was lekker uitbundig en zong goed. Een grappig stuk in de show was het liedje Nothing. Hij belde tijdens dat liedje namelijk een ex van iemand uit het publiek. Echt onwijs tof en grappig was dat. Ik had eigenlijk het gezicht van die jongen wel willen zien. Dan denk je dat je door je ex wordt gebeld, krijg je Danny en 17000 andere mensen aan de telefoon! Dat bewees maar weer dat de mannen wel weten wat humor is!

Naast veel springen en lachen was het ook tijd voor wat kippenvel. The Script stond op een klein podiumpje in het midden van de zaal toen Danny vertelde hoe bijzonder het was dat allemaal mensen die zo verschillend waren bijeen zijn gekomen voor hetzelfde; De liefde voor muziek! Hij vertelde dat zo mooi, en ik ben helemaal met hem eens. Muziek heeft een magische werking! Na deze toespraak begon hij het prachtige liedje The Man Who Can't be Moved te zingen. Wat zonder twijfel mij het meest heeft geraakt van de hele avond. De uitvoering, de setting, de sfeer, het was perfect.

Bron van alle foto's: Lisanne Botter

Na een mooie afluiting met Hall of Fame was er toch echt een eind gekomen aan een prachtige avond. De show van afgelopen vrijdag was binnen 10 minuten uitverkocht, en ook zaterdag kon er niemand mee bij. Ik ben bang dat als The Script zo doorgaat het de volgende keer pas echt vechten is om een kaartje. De mannen zijn geweldig en ik hoop snel weer bij een concert van ze zijn!

Wat vind jij van The Script?

Liefs,
Denise

                                        Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?


10 opmerkingen:

 1. Wauw, ben nog steeds ontzettend jaloers! Heb inmiddels zo vaak aan moeten horen dat het geweldig was, dat ik volgende keer de eerste ben die kaarten koopt haha! Fijn dat je ervan genoten hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hoor echt alleen maar goede reacties over dit concert! Wat leuk zeg :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaa wat vet dat je daarheen geweest bent. Ik wil ook zoooo graag een keer naar een concert van hun!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel grappig dat hij die ex ging bellen! Echt gaaf dat je hier heen bent geweest :-)

  BeantwoordenVerwijderen