woensdag 25 maart 2015

PLOG Amsterdam - Pannenkoeken met chocolade, gratis ijsjes en The Script
Amsterdam is al tijden mijn favoriete stad in ons kikkerlandje. Ik hoop er over 2,5 jaar - als ik klaar ben met deze opleiding- te mogen studeren en wonen. Vol enthousiasme stapte ik afgelopen zaterdag met een vriendin in de (duitse, want stopcontact)trein naar onze hoofdstad. Kijk je mee?


Tegen 11 uur kwamen we aan in Amsterdam. En wat doe je dan? Naar de Starbucks! Ik had bij mijn abonnement op de Cosmopolitan een papiertje gekregen waar je als je inleverde, 2 Macchiato's voor kreeg. Let's give it a try! Ik had zin in de dag zoals je op de foto kan zien hahaha - het lijkt net of ik gekild wordt door mijn sjaal, maar ik was net bezig mijn jas uit te trekken toen ze zei dat ik even moest poseren met mijn drankje hihi-

Ik wilde heel graag even de Bijenkorf en de vriendin met wie ik was naar de Forever21. Nadat ik een mooie lipstick heb gekocht bij de MAC counter, zagen we een ijscokraampje staan. Maar niet zomaar één, nee hij was van Marc Jabobs en was helemaal leuk versierd. Je kon er de nieuwste parfums testen en de ingrediënten van de parfum proeven doormiddel van ijs. Hoe leuk!!
Na het shoppen bij de Forever21 die we daarna bezochten, wilden we graag wat lunchen. Ik had goede verhalen gehoord over Brasserie van Dam op de Cornelis Schuytstraat dus gingen we daar heen. Ik ben vergeten een foto te maken, oops! Maar ik kan wel zeggen dat het wat chiquer was dan ik had verwacht. Niet per se het restaurant of de medewerkers, maar de mensen die er komen. In de stad waar ik woon zijn ze super nuchter en zie je eigenlijk niemand lopen met designer tassen. Daar wel.. Of zouden ze ze gehuurd hebben? ;-). Maargoed, dat gezegd. Het eten was wel heel goed. Ik had, hoe verrassend, een broodje met carpaccio. Lekker! Kijk wat we daarna tegen kwamen onderweg. Een etalage met Macarons! We konden ons nog nèt inhouden, gehe! <3 Ook kwamen we onderweg een muzikant tegen met een té grappig bordje!Ik kon het niet laten om bij de Douglas nog even bij de MACproducten te kijken. Maar niks gekocht hoor! Ik had immers al een lipstick gekocht die dag, hihi! Na een dag veel lopen en meer geld uitgeven dan dat ik me had voorgenomen hadden we wel weer een keer honger. We besloten pannenkoeken te eten bij Pancakes! Daar bestelde ik deze heerlijke Amerikaanse pancakes met chocolade en nootjes. Nu ik dit terug zie krijg ik spontaan weer honger!


Natuurlijk moest ik even op Snapchat melden dat ik bij The Script was, hihi. Een verslag van het concert kan je hier vinden. Het was mega onzettend geweldig. En ik overdrijf niet :')Om half 2 was ik eindelijk weer thuis en dook ik snel mijn bed in. Zó moe!
Uiteindelijk was dit de schade na een dag Amsterdam. Nog best netjes, al zeg ik het zelf! Een review van de lipbalm van de HEMA komt vrijdag online en van de MAC lipstick en de nagellak kan je ook nog een review verwachten. Deze dag was echt onvergetelijk en wil ik nog heel vaak overdoen! <3

Waar ga jij als eerste heen als je in Amsterdam bent? 

Liefs,
Denise

                                             Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?1 opmerking:

  1. Leuk dagje heb je gehad! De Marc jacobs ijsjes zien er zo schattig uit!

    BeantwoordenVerwijderen