woensdag 11 maart 2015

Insider van Vera CamillaIk steek het niet onder stoelen of banken: Mijn favoriete bloggers. Als jullie ons als langer volgen weet je misschien wel dat Vera Camilla één van mijn favoriete bloggers is. Ze schrijft goede en fijne reviews. En ook haar persoonlijke artikelen vind ik heel leuk om te lezen. Oh, en ik ben ook fan van de blog die ze samen met Suz heeft opgestart: VersusA.Nu zit het zo dat Vera een tijdje geleden een artikel had gepost waarin ze schreef dat je insider kan worden van haar. Dat wil zeggen dat je bijvoorbeeld producten gaat ontvangen waar zij heel enthousiast over is en je eigen mening dan gaat delen op social media en er eventueel een review over gaat schrijven. Super leuk! Ik denk dat Vera wel een groot voorbeeld is voor veel bloggers. Zo ook voor mij. Dus zo doende schreef ik mij in!
Vorige week kreeg ik een mailtje dat ik dus inderdaad mag gaan samenwerken met Vera Camilla. Heel erg tof!

Het eerste wat ik binnenkort mag ontvangen zijn 2 PROVOCALIPS van Rimmel. En ik kan je alvast zeggen: Ik ben dòl op die dingen! Ik heb er stiekem al 2 getest en niet alleen ik, maar ook mijn zusje is er diep van onder de indruk.Nu ben ik ontzettend benieuwd naar de andere kleuren. Zouden die ook zo goed zijn?  Als ik ook deze kleuren uitgebreid heb getest schrijf ik er uiteraard meer over. Ook zal ik mijn mening delen op onze Facebook en Instagram!

STAY TUNED!

Liefs,
Denise

3 opmerkingen: