zaterdag 14 maart 2015

Slip-ons


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een artikel schreef. Ik heb echt geen inspiratie.. Maar goed. Zaterdag ging ik naar Zwolle met mijn moeder, tantes en oma. We gingen ergens lunchen, shoppen en uit eten. Benieuwd wat ik kocht? Lees maar mee !

Mijn moeder en ik gingen al wat eerder zodat we ook nog even met z'n tweeën bij wat winkels konden kijken. Ik vind het lastig om nu wat te kopen, want het is iets voor de winter, of het moet echt zomer zijn.

Maar toch namen we wat dingen mee. Bij een winkeltje zagen we erg leuke slip-ons staan. Ik vond de slip-ons vorig jaar al erg leuk, maar ik kon de juiste niet vinden. Ook nu vind ik ze nog erg leuk, en toevallig liep ik er zaterdag tegen aan.

Ze waren er oa in het grijs, zwart, wit en roze. Ik nam de roze mee omdat ik dat voor de zomer erg leuk vind.
                

Ze kosten €15,-

Naast de slip-ons zag ik in de h&m een erg leuk shirtje met franges. Of mijn moeder zag hem hangen;). In the Sting zag mijn moeder een leuk shirtje hangen die zij meenam. En voor ons samen namen we bij een ander winkeltje een leuke sjaal met franges mee.

Wat vind jij van slip-ons?

Liefs,

Melanie

7 opmerkingen: