zondag 22 maart 2015

Catrice nagellak, (s)Wimbledon


Eerder deze week schreef Denise dit artikel over een lipstick van Catrice. Nu is het tijd voor een review van een nagellak van Catrice. Ben je benieuwd? Lees maar mee !Ik ben gek op nagellak, ik heb er dan ook aardig wat, maar eerlijk; een vrouw heeft nooit genoeg;) Toen ik afgelopen week op de blog van Sarah (ultimatefashionlover) kwam, zag ik een review van een aantal hele mooie nieuwe Catrice nagellakjes. Afgelopen weekend ging ik de stad in, en ik kon het niet laten even een kijkje te nemen.

Het was de bedoeling om 1 van de kleuren die Sarah eerder reviewde te kopen, tot ik een ander, nieuw, erg mooi kleurtje zag staan.

Het is een beetje een blauw/groene kleur en er zit een lichte shimer doorheen. Tenminste zoals hij in het potje zit (kleur: (s) wimbledon). Benieuwd hoe hij op de nagels is!

           

Ik draai hem open en haal het kwastje uit het potje, ik zie dat het een redelijk breed kwastje is, wat ik eigenlijk wel gewend ben van catrice. Dat het kwastje redelijk breed is vind ik erg fijn, het voorkomt het streep effect wat ik soms bij andere lakjes, met 1 laagje heb. Verder zie ik dat de lak niet te dik maar ook niet te dun is.

Ik verwacht dat hij goed dekt, en dat doet hij! Eigenlijk heb ik aan 1 laagje genoeg.


En de kleur? Die vind ik echt onwijs mooi! Ook zit er een lichte shimer in, helaas zie je dat op de foto niet.

Dit catrice lakje kost €2,99 en is oa te koop bij de trekpleister. 

Wat vind jij van dit kleurtje?

Liefs,
Melanie 

Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?

7 opmerkingen:

 1. Hoi!

  Ik heb jullie genomineerd voor de Versatile Award! Op mijn blog kun je zien wat dit inhoudt! Ik ben benieuwd naar jouw artikel :)

  Liefs, Carmen

  http://lifeloveanxiety.blogspot.nl/2015/03/persoonlijk-versatile-award.html

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit echt een super gave kleur, echt geweldig voor de zomer!

  BeantwoordenVerwijderen