donderdag 12 maart 2015

What makes me happy #14 - Concert, hartsvrienden en lunchenOndanks dat het niet echt goed met me gaat qua gezondheid, zijn er de afgelopen 2 weken ook genoeg dingen geweest die een glimlach op mijn gezicht toverden. Kijk je mee?- Het is al bijna een jaar geleden dat we kaarten kochten, maar 3 maart was het eindelijk zo ver. Ik ging voor het eerst naar de theatertour van Nick en Simon. Het was zo gaaf! Ik hou van theater en van de muziek van Nick en Simon, dus die combinatie is helemaal perfect! Lucky me, ik mag nog een paar keer! :D

- Ik bezocht de tour samen met een goede vriendin. We zien elkaar echt heel weinig dus het was super leuk om samen met haar te gaan. We gingen eerst wat eten en daarna door naar het theater.

-Zei ik net dat ik van theater hield? Klopt! Ik ging zondag onverwachts naar een musical. Ik had kaartjes gekregen van één van de hoofdrolspelers, super lief!

- Jaaaa, het begint weer super mooi weer te worden.  Ik heb veel meer met de lente en zomer dan herfst of winter. En ik kan niet wachten tot ik in een shirtje naar buiten kan lopen in plaats van me helemaal dik in te pakken!

- Dinsdag zag ik na 1,5 jaar oud-klasgenootje en blogvriendinnetje Sonja weer! We gingen even lunchen en vooral veel bijpraten. Gezellig!

- Inmiddels zijn we al weer een aantal weken bezig met de 3e periode van het schooljaar. Maar woensdag had ik pas een gesprekje met mijn slb'er over de uitkomsten van de vergadering. En wiehoe, het ging helemaal goed! Ik mocht zelfs wel wat minder van mezelf vragen haha. Ik was best een beetje bang voor het gesprekje. Omdat ze best streng kunnen zijn bij ons. Er zijn er door die zelfde rapportvergadering al 5 uit de klas gestuurd. Oops!

- Vorige week kreeg ik een mailtje dat ik insider mocht worden van VeraCamilla. Hoe gaaf!!


Ben jij ook zo blij dat het mooier weer wordt? Of  zie jij liever sneeuw als je naar buiten kijkt?

Liefs,
Denise

1 opmerking:

  1. Wat een heerlijk positief lijstje! Fijn dat het op je opleiding zo goed gaat!

    BeantwoordenVerwijderen