zaterdag 28 maart 2015

Hema Soft Matt Lipbalm, kleur: 06


Nadat ik op vele blogs reviews of afbeeldingen van de hema soft matt lipbalms zag, kon ik niks anders denken dan; die wíl ik hebben. Afgelopen week kocht ik hem, en vandaag vertel ik jullie wat ik er van vind. Lees je mee ?

Samen met Denise had ik het laatst al over lipsticks, en over de soft matt lipbalm van hema. Ik wist niet zo goed welke kleur ik wou, want eerlijk is eerlijk ze zijn állemaal mooi.Ik twijfelde tussen een aantal kleuren, en ging uiteindelijk voor 06. Een hele frisse wat felle roze koraal kleur. Perfect voor de lente en de zomer!De verpakking vindt ik redelijk simpel, maar toch vind ik het erg mooi. Aan de dop en aan de onderkant kun je de kleur zien, wat erg handig is. Het is een soort potlood, maar je hoeft hem niet te slijpen, omdat je hem omhoog en omlaag kunt draaien. Dat is natuurlijk een plus punt.


Toen ik in de winkel een aantal lipbalms swatchte, zag ik dat de pigment erg goed is, weer een plus punt dus.


Toen ik de lipbalm op mijn lippen aanbracht, merkte ik dat dat eigenlijk heel makkelijk ging. Ook rook ik een zoet maar toch ook zacht luchtje, echt heel lekker.


De lipbalm voelt erg comfortabel aan, hij plakt niet. Ik had eigenlijk niet eens door dat ik een lipbalm op had.

De hema soft matt lipbalm blijft lang zitten, wel zou ik hem wanneer je een dagje weggaat mee nemen, om hem af en toe eens bij te kunnen werken. Maar dat zou ik bij elk lip product doen.

De hema soft matt lipbalm kun je voor €3,50 kopen, bij de Hema.

Conclusie: ik vind het het geld zeker waard, en ga hem zeker vaak dragen! Een top product.

Wat vind jij van de hema soft matt lipbalm? 

Liefs,

Melanie

                               
                                 Volg jij ons al op Instagram , Bloglovin' & Facebook ?
12 opmerkingen: