zondag 8 maart 2015

Yves Saint Laurent Rouge Volupté Rose CaresseIk kan het nooit laten om even de Douglas of Ici Paris in te duiken als ik aan het winkelen ben. Ik vergaap mezelf dan aan al die mooie producten. Vooral het schap van YSL sla ik dan niet over. Die verpakkingen. Wauw! En dan met name de Rouge Volupté lipsticks. Een waar plaatje! Maar €34,51 voor een lipstick? No, thanks! Ik betaalde voor dit plaatje slechts €5,71. Weten hoe? Lees dan verder!

Bij de Ici Paris XL hebben ze af en toe hele mooie actie's. Zoals 40% korting op lipsticks. Op zo'n redelijk groot bedrag als de lipsticks is dat aardig wat. Zo betaal je nu 'maar' €20,71 voor een lipstick. Wat ik alsnog best wel prijzig vind voor een lipstick. Gelukkig had ik nog een cadeaukaart en hoefde ik maar €5,71 bij te betalen. Dat is nog eens leuk!


Dit is hem dan, de lipstick die mijn hart een sprongetje doet maken. Zonder hem ook nog maar één keer te hebben getest. Alleen om de huls zou je er al minstens één in huis moeten hebben. Het ringetje in het midden geeft de kleur weer van de lipstick en daarboven op is het mooie logo van YSL afgebeeld. De rest van de huls is goudkleurig, wat het een heel luxe uitstraling geeft.


Zoals je kan zien ziet het er niet uit als een typische lipstick. De lipstick is schuin afgesneden wat je een beetje kan vergelijken met een lippenbalsem.
De kleur doet me in eerste instantie een beetje denken aan Captive van MAC. Hij is iets lichter, maar zo op het oog verschilt hij niet heel erg veel. De kleur lijkt wat paars. Totdat ik hem ging swatchen..


                                            

Wow. Ik heb nog nooit zo'n fijne lipstick gehad. Hij glijdt echt als boter over mijn arm! De kleur is een stuk rozer dan ik had verwacht. I like! Hij is erg romig. 


 


Ook over mijn lippen glijdt hij heel gemakkelijk. Het is een heel fijne lipstick om op te brengen. Op mijn lippen is hij nog weer iets meer roze dan de verpakking doet vermoeden. Ik vind het een mooie kleur die je gelijk een beetje een liefelijke uitstraling geeft. De lipstick gaat relatief lang mee voor zo'n romige lipstick.Een drankje en maaltijd overleefd hij aardig. Wel is het een lipstick die je mee moet nemen als je een dagje de deur uit bent. Want je moet hem wel een paar keer bijwerken. Persoonlijk vind ik dat niet zo erg. Vooral niet met zo'n prachtplaatje van een lipstick! 

Conclusie

€34,51 heb ik er sowieso niet voor over, en of ik er €20,71 aan uit zal geven weet ik ook niet. Maar als je wel zoveel uit wilt geven aan een mooie lipstick is dit zeker een aanrader. Naast de prachtige huls, is het product zelf ook onwijs fijn!

Wat vind jij van de lipsticks van YSL?

Liefs,
Denise


10 opmerkingen: